Bereikbaarheid

Locaties Antwerpen

Koningin Elisabethzaal
Koningin Astridplein 26
2018 Antwerpen
www.defilharmonie.be

deSingel
Desguinlei 25
2018 Antwerpen
www.desingel.be

De Roma
Turnhoutsebaan 286
2140 Borgerhout
www.deroma.be 

AMUZ
Kammenstraat 81
2000 Antwerpen
www.amuz.be

 

Met het openbaar vervoer
De Koningin Elisabethzaal, deSingel, De Roma, AMUZ en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Via de handige online routeplanners op de websites van De Lijn en NMBS plant u uw reis vanaf uw voordeur tot aan de concertzaal.

Met de auto
Wie met de auto naar onze concerten komt, kan terecht op de parkings en in de parkeergarages in de buurt van de verschillende concertzalen. Bij verschillende parkeergarages in de buurt van de Koningin Elisabethzaal parkeert u tegen een voordeeltarief.

Gratis met De Lijn naar deFilharmonie
deFilharmonie en De Lijn maken het u nog gemakkelijker om te genieten van live klassiek. Op vertoon van uw concertticket reist u in de provincie Antwerpen op de dag van het concert gratis met tram of bus naar de concertzaal en terug huiswaarts! U kan ook gebruikmaken van de Park+Rides van De Lijn. U parkeert uw auto aan de rand van de stad en neemt vervolgens de tram naar het centrum. Bestaande P+R-parkings zijn o.a. Merksem Keizershoek, Antwerpen Kinepolis, Olympiade, Schoonselhof, Linkeroever, Melsele, Wommelgem en Boechout Capenberg.

Tip: plan uw reis op voorhand met de handige routeplanner van De Lijn op www.delijn.be.