2140
Speciale evenementen en unieke locaties Mix & match

cover/fotoUitverkocht
vr 22 maart 2013 20:30
De Roma, Antwerpen

Rituals Now!

Met Le Sacre du printemps neemt de Antwerpse urban culture organisatie Let's Go Urban een heuse klassieker onder handen, en hoe! De jongeren halen alles uit de kast en mixen Stravinski's opzwepende ritmes met urban moves voor een hippe, eigentijdse versie.

De Veerman coacht voor de gelegenheid een groep jongeren die ook met de Sacre aan de slag gaan. Hun aanpak? Een hedendaagse dansversie!

2140. Dat is de postcode van Borgerhout, het district dat binnen enkele jaren de achterbuur van deFilharmonie wordt. Het Antwerpse symfonieorkest neemt binnenkort zijn intrek in de gerenoveerde Koningin Elisabethzaal en zal van daaruit geluiden doen schallen over de meest divers samengestelde buurt van Antwerpen. Omdat een goede buur beter is dan een verre vriend, heeft het orkest de handen in elkaar geslagen met De Roma, de oude cinema die een ankerplaats heeft in het Borgerhoutse buurtleven. Samen organiseren we met 2140 een muziekfeest voor iedereen, over de grenzen van leeftijd, voorkeur en etnische afkomst heen. Drie dagen lang staat feestelijke muziek op het programma.

Bekijk hier de flyer van Rituals Now! >>> 


deFilharmonie speelt dit concert ook nog op:

  • za 23 maart 2013 20:30, De Roma in Antwerpen
  • zo 24 maart 2013 20:30, De Roma in Antwerpen

Inschrijven maandelijkse nieuwsbrief