Goed om weten

Vestiaire
Elke zaal beschikt over een vestiaire.

Toegankelijkheid
In de verschillende zalen reserveren wij de meest geschikte plaatsen voor rolstoelgebruikers. Vraag ernaar bij uw reservering.

Eten & drinken
In de Koningin Elisabethzaal kan u tijdens de pauze in het Atrium op het gelijkvloers terecht voor een drankje. Voor een maaltijd kan u voor of na de concerten terecht bij restaurant The Square van het Radisson Blu Astrid Hotel schuin tegenover de Koningin Elisabethzaal waar u kan genieten van het ‘deFilharmonie-menu’.

Gsm
Tijdens onze concerten is het niet toegestaan om foto’s, film- of geluidsopnames te maken. Uit respect voor onze musici en de andere concertbezoekers verzoeken wij u gedurende het concert uw gsm uit te schakelen.

Cd-, radio- en televisieopnames
Van sommige concerten worden cd-opnames of opnames voor uitzending op radio, televisie en/of internet gemaakt. Wij doen ons uiterste best om de eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Wachtlijsten
Als een concert uitverkocht is, wil dat niet altijd zeggen dat u het concert hoeft te missen. Geef uw interesse voor het concert door aan onze ticketbalie en we nemen contact met u op wanneer er eventueel plaatsen vrijkomen. Ook op de avond van het concert komen regelmatig last minute tickets vrij. Het loont dus zeker de moeite om even langs onze avondkassa te komen.

Laatkomers
Na het officiële aanvangsuur wordt geen publiek meer toegelaten in de zaal. Dit kan wel tijdens de pauze, of — op aangeven van de onthaalverantwoordelijken — op een ander geschikt moment tijdens het concert. Wie tickets heeft en te laat komt, behoudt het recht om het concert bij te wonen, maar verliest zijn zeteltoekenning. Het kan dus zijn dat laatkomers op een andere stoel moeten gaan zitten dan de stoel die op hun ticket staat. Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

Programmawijzigingen
Eventuele programmawijzigingen geven geen recht op terugbetaling van tickets. Uiteraard proberen we het aantal wijzigingen tot een minimum te beperken. Op www.defilharmonie.be vindt u altijd de meest actuele programmatie.

Terugbetaling en ruilservice
Tickets worden niet terugbetaald, tenzij bij annulering van een concert. Abonnees hebben wel het recht om maximaal 3x per seizoen hun tickets uit hun abonnement gratis te ruilen. Losse tickets worden niet omgeruild. Niet van toepassing op alle abonnementen.

Cadeaubon
U wil iemand tickets voor een concert van deFilharmonie cadeau doen, maar u weet niet voor welk concert? Koop dan een cadeaubon van deFilharmonie. U bepaalt zelf de waarde. De bon blijft 1 jaar geldig en kan zowel online als aan onze ticketbalie ingewisseld worden. Bestel online >>>

Bezoekersvoorwaarden
Voor een volledig overzicht van de bezoekersvoorwaarden kan u terecht op www.defilharmonie.be.

Hebt u nog vragen?
Neem ook zeker een kijkje bij de meest gestelde vragen op www.defilharmonie.be/FAQ