Word Mecenas van deFilharmonie

Houdt u van klassieke muziek en draagt u deFilharmonie een warm hart toe? Dan wordt u ongetwijfeld graag lid van onze Mecenas-kring. De ambities van deFilharmonie vragen om voortdurende investeringen die niet allemaal door subsidies en publieksinkomsten kunnen worden gefinancierd. Daarom richtte deFilharmonie een Mecenas-kring op van particuliere mecenassen. Als Mecenas van deFilharmonie bouwt u mee aan de toekomst van het orkest en draagt u persoonlijk bij tot de artistieke ontwikkeling en uitstraling van deFilharmonie.

Voor uw engagement krijgt u uiteraard heel wat moois terug. Zo kan u als mecenas onbeperkt genieten van de concerten van deFilharmonie in Antwerpen. U bent nauw betrokken bij het orkest en u geniet van bijzondere privileges en exclusieve evenementen en uitstappen. Wij kijken er alvast naar uit om ook u als Mecenas van deFilharmonie te mogen verwelkomen.

Interesse of meer informatie? Neem contact met ons op: Filip Stuer, +32 495 59 14 56, filip [dot] stuer [at] defilharmonie [dot] be.